Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"No a la MAT" d'Osona denuncia més irregularitats

La plataforma No a la MAT d’Osona, a través d'unes fotografies, denuncia més "irregularitats que s'estan cometen impunement, en la construcció de la línia” a Folgueroles. També recorden que “encara no està tot aprovat” i que “no es respecten les distàncies mínimes als habitatges, als conreus, a les persones, a la nostre cultura, als espais naturals i d’interès”. En el cas concret de Folgueroles, la plataforma denuncia que una de les torres és a menys de 200 metres de la casa pairal dels pares de Mossèn Cinto Verdaguer, a on hi ha una granja amb animals i gent treballant a menys de 50 metres.

28/08/2008 10:29 Territori
També es queixen d’una segona torre en el terme municipal d’aquesta població. “Per construir-la, Red Eléctrica Española (REE) va eixamplar un corriol, per on se sap que hi passejava Mossèn Cinto Verdaguer i on el poeta va escriure uns poemes dedicats a uns rierols que hi ha amb uns animals. Ara el corriol està tot eixamplat sense que REE hagi demanat permís. I és en un espai natural”, es lamenten des de la plataforma.
 
Font: Osona.com
 
Per saber-més:
 
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid