Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Les Santes de Mataró en directe les 24 hores a través d'onsortir.tv

Des d'ahir fins el el dia 29, el portal  onsortir.tv emet les imatges de totes les activitats festives dutes a terme davant l'Ajuntament durant les Santes. Aquesta iniciativa parteix de dos mataronins de la Colla de la Momerota que fan treballs basats en programari lliure. El muntatge consisteix en una càmera d'alta resolució i amb so ambient instal·lada al balcó de l'Ajuntament de Mataró, i les imatges es retransmetran simultàniament per diversos portals relacionats amb Les Santes i també per onsortir.tv.

26/07/2008 02:08 Cultura

Aquesta iniciativa de promoció de la festa mitjançant la multidifusió d'imatges en diversos portals està recolzada pel Patronat Municipal de Cultura de Mataró.

Onsortir.tv és una televisió IP que fa retransmissions en directes de les principals festes del país. En els darrers mesos hem retransmès La Patum de Berga, la diada dels Raiers de la Pobla de Segur, la Festa dels Elois de Berga i ha signat un conveni amb els Castellers de Vilafranca per a la retransmissió en directe de diades castelleres.

Per saber-ne més: 
Onsortir.cat, un nou portal per estructurar l'oci, la cultura i la defensa del país. Llibertat,cat

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid