Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Crispació pel segrest de l'Anada a Ofici de les Santes de Mataró

El símbol de Guardia Civil amb la bandera a la culata de la pistola d'un dels Mossos d'Esquadra
El bloc de Juli Cuéllar parla que "la Tura els Mosos d'Esquadra crispen l'anada d'Ofici", ja que la consellera Tura ha estat convidada per presidir l'acte, per la qual cosa ho qualifica d'error. Mentre que el bloc de Joan Jubany parla de segrest d'un dels actes emblemàtics de Les Santes, Festa Major de Mataró. A més  a més , explica que se'l volien endur.

28/07/2008 01:16 Política
Com diu Jubany els que han assistit es van trobar ahir amb nombrós desplegament  d'antiavalots dels Mossos d'Esquadra a la porta de la Basílica de Santa Maria. "Porres i pistoles per "protegir" (dels mataronins) els gegants i figures festives dels mataronins (uns ninots de cartró) i les autoritats mataronines"
 
Ara bé, li ha cridat l'atenció una petita enganxina a la culata de la pistola d'un dels Mossos d'Esquadra. I s'ha apropat per fer una foto (la que veieu a l'inici de la notícia). En aquells moments "He notat unes mans que m'empenyien. Era el cap de l'operatiu dels Mossos d'Esquadra. Li he explicat que tant jo com l'objecitu de la meva càmera estavem a la via pública i que tinc dret a fer fotos. Llavors m'ha dit que em feia fora perquè "estàs al mig del pas", quan resulta que ell estava al mateix lloc que jo (una miqueta més al mig, fins i tot)".
 
Més tard se'l volien endur, però el mosso "ha vist que estava ficant la pota i ha acabat desistint la seva actitud bel·ligerant".
 
Crispació pel segrest de l'anada a Ofici de les Santes de Mataró En una altre post, Juli Cuéllar parla de l'inici de la festa i com la gent de la CUP que havia editat unes samarretes i  havia acudit a La Crida vestits de groc i amb el lema "Per una festa major popular" junt amb joves de Maulets, que havien omplert la Riera d'estelades, plafons, pancartes i cartells demanant la retirada de la bandera espanyola. Tot remarcant que, en aquest punt, "però, no ha canviat res i, malgrat els nostres esforços, la simbologia de l'estat opressor es manté intacta ..."
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid