Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Recollida de signatures en suport del moviment estudiantil contra Bolonya

El moviment estudiantil que s'ha generar a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) contra l'aprovació dels graus en el procés de desenvolupament de Bolonya, promouen un manifest sota el títol: "No a la criminalització del moviment estudiantil contra Bolonya" i fan una crida a totes les organitzacions, col·lectius, sindicats, moviments i persones individuals a signar-lo.
 

05/06/2008 03:27 Política

Manifest:

No a la criminalització del moviment estudiantil contra Bolonya

Arran de les protestes estudiantils en contra de l'aprovació dels graus a la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB el 29 i 30 de maig han sortit diverses informacions als mitjans de comunicació en què es tracta als manifestants de minoria radical i violenta. El mateix deganat ha qualificat els fets en els seus comunicats de "situació d'extrema violència" cosa que no correspon a la realitat.

Les persones i organitzacions sotasignants ens oposem a aquest intent de criminalització (tenint el precedent de la intervenció dels mossos d'esquadra sol·licitada pel Rectorat i la seva càrrega policial dins el campus el 4 de març) que té com a objectiu desacreditar les mobilitzacions contra el procés de Bolonya, les assemblees d'estudiants i evadir pròpies responsabilitats en com s'està intentant imposar aquest procés.

Ens oposem també a la repressió que pugui haver-hi per part de les institucions de la Universitat als estudiants que van formar part de les protestes, ja que la repressió suposa tancar canals de diàleg i evitar processos democràtics de decisió sobre si s'ha d'implantar el procés de Bolonya.

Adhesió individual: 
- Nom:
- Professió / Càrrec:
- DNI:
- Localitat / Universitat:
- Contacte (e-mail / tèl):

Adhesió col·lectiva:
- Nom de l'organització / col·lectiu:
- NIF:
- Localitat / Universitat:
- Contacte (e-mail / tèl.):

 

Envieu les adhesions a: assemblealletresuab@gmail.com
Més informació: http://especialbolonya.wordpress.com/ i http://asslletres.blogspot.com/

 

Per saber-ne més:

La UAB ajorna el Consell de Govern. Libertat-cat

La Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB posposa els nous plans d'estudis - Llibertat.cat

Concentració davant el rectorat de la UAB contra l'aprovació dels Graus de Bolonya - Llibertat.cat

Especial Bolonya - Actualitat sobre aquesta reforma universitària des de la UAB

La UAB ajorna els Consells de Govern fins als exàmens - Llibertat.cat

La UAB impedeix l’entrada d’un estudiant membre del Consell de Govern a la reunió d’aquest òrgan - Llibertat.cat


 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid