Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga de professors i concentració a Barcelona en protesta per la reducció del Batxillerat nocturn

Mig miler de professors de Batxillerat nocturn estan cridats  a fer una jornada de vaga com a mesura de protesta a la supressió d'aquests estudis en 20 centres del Principat i a  les 19 hores tota la comunitat educativa està convocada a una concentració a la plaça Sant Jaume de Barcelona, per mostrar el seu rebuig a aquesta mesura que han qualificat "socialment inacceptable". Les mobilitzacions estan convocades per Ustec-stes, Aspepc, CGT I la Coordinadora d'Instituts d'Educació Secundària (IES) amb nocturn.

14/05/2008 10:17 Política

La Ustec-stes ha assegurat que la decisió d'eliminar els estudis de batxillerat nocturn en 20 centres és "contradictòria" amb els objectius de la Conselleria d'Educació de disminuir l'abandonament escolar, ja que ha considerat que aquests estudis són l'"única oportunitat" per a moltes persones per reincorporar-se al sistema educatiu.

Ha assenyalat també que aquesta decisió es va prendre "sense consultar-ho amb ningú, ni tan sols amb els socis de Govern sembla". En un primer moment, semblava que la supressió havia de ser total, tot i això després el conseller d'Educació, Ernest Maragall, va explicar que es mantindria el nocturn en 26 centres i s'eliminaria de 20 més.

 

Per saber-ne més:
 
 
El SEPC s’oposa a l’eliminació del batxillerat nocturn per part del Govern de Catalunya - SEPC
 
 
Crítiques a la supressió del batxillerat nocturn a Catalunya. Llibertat.cat

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid