Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Les mobilitzacions i posicionaments a favor del Franki no s’aturen

 Després de la marxa de cotxes a la presó de Brians d'ahir per la llibertat del Francesc Argemí "Franki", les mobilitzacions i accions agitatives s'han sumat successivament arreu dels Països Catalans reclamant la llibertat de pres polític terrassenc. Igualment, durant aquestes hores s'han donat a conèixer nous posicionaments polítics en defensa de la seva llibertat, i s'hi afegit noves veus a la denúncia del seu injust empresonament. D'altra banda, des dels sectors del règim s'han començat a articular atacs de descrèdit contra el Franki i la campanya per la seva llibertat. La flama solidària pel Franki afaga embranzida cada hora que passa i escalfa motors per a la manifestació central de demà dissabte.

09/05/2008 16:42 Política

Ahir dijous 8 de maig es va realitzar la marxa de cotxes fins a Can Brians 2 (Sant Esteve Sesrovires) en solidaritat amb en Franki.La marxa va tenir dos punts de sortida: Barcelona i Terrassa. Les dues columnes es van trobar a Martorell, on també s’hi van afegir cotxes provinents d’altres poblacions de l’Anoia, del Penedès i d’altres comarques. Des de Terrassa es van comptabilitzar uns 25 cotxes que van agafar la carrtera que uneix aquesta població amb Martorell. La caravana que va sortir de Barcelona, que comptava amb 19 cotxes, va transcórrer per les poblacions d’Esplugues de Llobregat, Sant Feliu i Molins de Rei per l’autovia A2 fins a arribar a Martorell. Allí va ser rebuda per una seixantena de persones que esperaven la seva arribada per continuar la marxa fins al complex de presons de Brians.


La caravana de vehicles, que ja sumava 57 cotxes (seguida per un helicòpter dels Mossos), va arribar a la carretera que duu cap a la presó, es va trobar amb un fort cordó policial del Mossos d’Esquadra format per una trentena de furgons que van blocar el pas als vehicles. Al voltant de 150 persones van baixar dels seus cotxes i es van dirigir al cordó policial, des del qual els seus responsables van amenaçar amb carregar si es seguia avançant en aquella direcció. La marxa solidària va girar cua i es va dirigir a un descampat des d’on va poder arribar als murs que envolten la presó de Can Brians 2. Des d’allà es van cridar consignes demanant la llibertat d’en Franki i denunciant-ne el seu empresonament polític.


 

 Cremada una bandera espanyola gegant a la concentració de la Universitat de Barcelona (UB) al Raval


D'altra banda, prop d'un centenar de persones es van van concentrar a la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona. Després de llegir el manifestos s'ha cremat una bandera espanyola.

 

 

 

 Per saber-ne més:


Alerta Solidària

Kaos en la red

Solidaritat Franqui 

El SEPC exigeix la llibertat de’n Franki de Terrassa i anima a la mobilització estudiantil

Centenars de persones es concentren a Barcelona i València en solidaridarit amb Franki Llibertat.cat

La concentració de Barcelona en solidaridaritat amb Franki es farà davant de la Sagrada Família Llibertat.cat

1er de maig de suport al pres polític Franki. Llibertat.cat

El Col·lectiu d'encausades i encausats per la crema de fotos reials es solidaritzen amb Franki. Llibertat.cat

Els Mossos antiavalots colpegen les persones que protestaven contra l'empresonament del Franki

Llibertat.cat

Mobilitzacions i solidaritat amb el Franki a Terrassa, Tarragona, Lleida, Vilafranca...Llibertat.cat 

El Franki ha estat traslladat a la presó de Brians. Llibertat.cat 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid