Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Exposició del I Concurs de Fotografia de Xúquer Viu, “Paisatges d’aigua al Xúquer: cara i creu”

Dijous a les 19h al Jardí Botànic de València (C/ Quart, 80) s'inaugurà  l’exposició de les 50 fotos seleccionades en I Concurs de Fotografia de Xúquer Viu, “Paisatges d’aigua al Xúquer: cara i creu” i en el decurs de l'acte es lliuraran els premis. Al concurs s'han presentat un total de 305 fotografies corresponents a 72 fotògrafs de 23 localitats distintes, 15 d’elles de la Ribera del Xúquer, el que des de l’organització es considera un èxit, sobre tot pel que suposa de sensibilització cap a la problemàtica de riu.

07/04/2008 10:07 Territori
L’exposició restarà oberta des del 10 d’abril fins el 25 de maig, en horari de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00, excepte dilluns. Posteriorment anirà de manera itinerant a diverses localitats de la Ribera, començant per Sueca al mes de juny.
 
Properament es penjaran la totalitat de les fotografies premiades i seleccionades a la web de la Plataforma Xuquer viu.

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid