Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Estudiants de la UAB demanen la dimissió del rector per l'actuació dels Mossos

Més de 50 parts mèdics per contusions com a conseqüència de les "agressions amb porra"
Conductors de TMB en vaga se solidaritzen amb els estudiants

Mig miler d'estudiants  s'han manifestat avui a la UAB per reclamar la dimissió del rector de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Lluís Ferrer, i de tot l'equip de govern. (Comunicats de protesta del conjunt de l'EI)

05/03/2008 17:52 Llengua
En resposta a l'actuació policial d'ahir a la nit pels Mossos d'Esquadra que van desallotjar uns 50 estudiants que es van tancar a la Facultat de Filosofia i Lletres de la universitat en contra el Pla Bolonya.

El Comité de Descansos, format per conductors i conductores de TMB en vaga pels 2 dias, han emès un comunicat per denunciar el "brutal desalotjament dels estudiants tancats a la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona en defensa de la Universitat Pública i contra la seva privatització a través del Pla Bolonya".
 
Aquest comitè remarca que "uns i altres estem lluitant en defensa de Lo Públic: vosaltres per la Universitat Pública i nosaltres per un Transport Públic segur i de qualitat, demà, dijous, ens veurem tots i totes a la Plaça Universitat. (12h) fins llavors, Compteu amb la plena solidaritat dels conductors i conductores de TMB.
 
El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), per la seva part, va emetre ahir a la nit una primera nota de premsa on exigia que es "depurin responsabilitats per aquests fets de manera immediata" en referència al paper jugat per part del rectorat així com dels Mossos d'Esquadra i els seus comandaments.
 
 
 
Les mobilitzacions estudiantils d'aquests dies s'emmarquen en la lluita contra el Procés de Bolonya, que culminarà amb una manifestació a Barcelona demà a partir de les 12 del migdia convocada per la Plataforma Mobilitzadora en Defensa de la Universitat Pública (PMDUP). En el cas de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), un Comitè de Vaga impulsat per assemblees de facultat i diferents organitzacions membres de la comunitat universitària, duu setmanes realitzant tot tipus d'activitats per a sensibilitzar la comunitat universitària de la vaga i mobilització prevista per dijous.
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid