Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El PP s'oposa a recordar les víctimes del nazime a Banyeres de Mariola (l'Alcoià)

 Segons informa la web antifeixistes.org el PP ha tornat a donar mostres de connivència amb els règims feixistes. Dos veïns de Banyeres de Mariola (l'Alcoià) morts al camp d'extermini nazi de Mauthausen no podran rebre un homenatge de la vila per l'oposició del govern municipal, del PP. La proposta del Bloc Nacionalista Valencià va topar amb l'oposició del PP, contrària a l'homenatge a les víctimes del nazisme: els responsables del PP van declarar cínicament que va morir molta gent i no es pot fer un homenatge a tots. Una actitud de connivència amb el feixisme que representa un escarni per als nombrosos valencians i valencianes que va morir sota els règims de terrors feixista alemanys i espanyol. 

 

12/02/2008 22:12 Política

El govern municipal de Banyeres de Mariola, a mans del PP, ha rebutjat el recordatori i homenatge a dos veïns del municipi que van morir a camps d'extermini nazi, concretament en el camp de concentració de Mauthausen. Enric Albero i Enric Ferrer, fills Banyeres de Mariola (L’Alcoià), que van morir a Mauthausen durant el règim de terror nazi a Alemanya durant la Segona Guerra Mundial.

Al darrer ple celebrat en aquest Ajuntament de la comarca de L'Alcoià, el Bloc va reivindicar un  homenatge per a recordar a aquests dos veïns, en forma de placa o làpida al cementiri municipal. Malgrat que el  regidor del Bloc Vicent Berenguer va plantejar la proposta, el govern municipal a mans del PP va votar-hi en contra. El regidor del Bloc va declarar que "El PP no preveia cap acte en aquest sentit i van assenyalar que havia mort molta gent en la guerra per a fer-los homenatges a tots. És una falta total de sensibilitat", tot destacant-se que es tracta del “tarannà” propi del PP.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid