Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Suport social a la manifestació de conductors d'autobusos

Un centenar llarg d'organitzacions donen suport a la manifestació convocada pels conductors d'autobusos de TMB per reivindicar dos dies de descans setmanal i en contra de l'agressió a un company per part del Mossos d'Esquadra. La marxa s'iniciarà a les 18h a la plaça de la Universitat de Barcelona. D'altra banda, el setmanari Directa, en la seva edició del 6 de febrer, assenyala que "amb la suma de les nòmines del centenar de directius de TMB es podria pagar un dia de descans pels 2800 conductors"

09/02/2008 11:36 Política
La manifestació està convoca per demostrar el suport social a les reivindicacions dels conductors i conductores de TMB —la principal de les quals son els dos dies de descans setmanal— i també per mostrar el rebuig cap a l'agressió que va patir un dels seus companys a mans dels Mossos d'Esquadra recentment davant de la Cotxera de Zona Franca.
 
En un reportatge al setmanari Directa titulat "Els alts càrrec de TMB tenen un sou superior al de Zapatero" es remarca el sous abusius dels directius de l'empres, tot i indicant que aquesta fet posa "nous elements sobre la taula en la polèmica sobre els dos dies festius que reclamen els consuctors i conductores del autobusos de la àrea metropolitana de Barcelona. La jerarquia retributiva està absolutament, encara mé si tenim en compte que es tracta d'una empresa que està controlada per les administracions públiques".  
 
Les centrals sindicals CGT i ACTUB de la secció d'autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) mantenen la vaga parcial per a dimarts vinent, que coincidirà amb l'Assemblea de treballadors.
 
 

Per saber-ne més:
La Intersindical-CSC dóna suport a la manifestació convocada pel Comitè de descansos d’autobusos de TMB.

Manifestació unitària en solidaritat amb els companys i companyes de TMB!!!. Coordinadora Obrera Sindical (COS)

La CGT convocarà una manifestació per l'agressió a un conductor d'autobusos en vaga. Llibertat.cat

La detenció ahir d'un conductor d'autobusos incrementa la tensió en el setè dia de vaga. Llibertat.cat

Massiu seguiment de la vaga d'autobusos a Barcelona. Llibertat.cat

Comité de Descansos - Transports de Barcelona 

Entrevista a Josep Garganté, delegat per CGT a TMB - CGT 

La vaga d'autobusos a Barcelona passa el seu equador - Llibertat.cat

Continuen les protestes del conductors d'autobusos a Barcelona. S'anuncien aturades per al Nadal - Llibertat.cat

Vaga d'autobusos a Barcelona - Llibertat.cat

La CGT inicia una campanya en defensa del descans dels conductors d'autobusos - Llibertat.cat

Escandols continuats a TMB- Llibertat.cat

Èxit de la vaga d'autobus a Barcelona - Endavant (OSAN) 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid