Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Concentració contra la presència de Sirera i Mayor Oreja a Alcover

Una quarantena llarga de persones s’han concentrat davant del restaurant “El Alamo” d'Alcover, que acollia la calçotada del PP, amb la presència de Daniel Sirera i Mayor Oreja i han desplegat dues pancartes amb els lemes “A Alcover no sou benvinguts, fora PP” i “Contra el feixisme espanyol, autodeterminació!” i han cridat consignes a favor de la independència i el socialisme als Països Catalans, en contra de la presència de la Guardia Civil, criticant els atacs del Partit Popular contra el català i fent saber que el feixisme al Camp de Tarragona no és benvingut. La concentració estava convocada per les Assemblees de Joves  de Tarragona, Baix Gaià i Valls, agrupades entorn la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista (CAJEI).

10/02/2008 22:47 Política
S'ha convocat aquesta concentració, segons la CAJEI,  com una resposta del jovent compromès de les nostres comarques als continus atacs que el Partit Popular està duent a terme contra el català i contra els habitants dels Països Catalans, així com el seu espanyolisme que ens nega el dret a decidir lliurement el nostre futur com a poble. A més a més, remarca aquesta organització,  "en el nostre record queden encara tots els greuges que han patit els Països Catalans de la mà del Partit Popular, tant pel que fa a les seves polítiques de retallades socials, el seu suport a l’especulació i la destrucció del territori, la Guerra d’Iraq, la repressió contra l’esquerra independentista i les seves polítiques anticatalanes, per enumerar només alguns punts"
 
Per a la CAJEI, darrerament, aquesta ofensiva s’ha intensificat i el Partit Popular ha fet gala del seu anticatalanisme més profund i de les seves polítiques de dretes més reaccionàries, així com la seva oposició al dret a l’autodeterminació, dret indispensable perquè l’Estat espanyol es pugui considerar democràtic .
 
Per tots aquests motius, des de la CAJEI es considera que tots aquests atacs contra els Països Catalans i contra els nostres drets socials no poden sortir gratuïtament i que la crispació que generen ha de trobar una resposta. Per això, avui a Alcover l’esquerra independentista ha decidit plantar cara a la ultradreta espanyola i per això també farem el possible perquè no es puguin trobar tranquils en cap racó d’aquest país que no paren d’atacar contínuament. 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid