Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Èxit a la presentació a Terrassa del llibre "Terra Lliure, punt final"

Ahir al vespre va tenir lloc al Via Llibres de Terrassa la presentació del llibre 'Terra Lliure, punt final', a càrrec de l'autor, el periodista David Bassa, amb una important afluència de públic. Bassa ha volgut destacar la importància del treball  com a document periodístic i històric en un context en què el tema de la lluita armada als Països Catalans ha estat un tabú permanent. 'Aquest tema', ha afirmat Bassa,"era com una habitació fosca on alguna vegada s'hi havien encès llumins. El llibre ve a ser com una gran foguera que il·lumina bona part de l'habitació, però tot i així encara queden cantonades fosques".

19/01/2008 02:16 Comunicació
L'autor també ha defensat el rigor i l'objectivitat periodística amb què ha estat redactat el treball, basant-se, segons ha afirmat, en criteris periodístics del llibre d'estil de la BBC. L'autor es defensava així de les crítiques que van rebre els autors del documental pel fet de no utilitzar un llenguatge adjectivat i visceral per referir-se als membres i a les accions de Terra Lliure.
 
Èxit a la presentació  a Terrassa del llibre "Terra Lliure, punt final" Tot seguit s'ha obert un torn de preguntes per part dels assitents, que s'han mostrat sobretot encuriosits per saber les dificultats amb què van topar-se a l'hora de fer el documental. Bassa ha destacat la dificultat de contactar amb Garzón i la negativa de Jiménez Losantos.
 
L'acte ha acabat amb la signatura de llibres per part de l'autor.
 
 
 
Per saber-ne més:

 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid