Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Guàrdia Civil impedeix la concentració antimonàrquica a Sa Pobla

13.10.07 Ahir a les 18h, uns 40 agents de la Guàrdia Civil custodiaven la plaça Prínceps d’Astúries de Sa Pobla amb l'objectiu d'impedir la concentració antimonàrquica convocada per Maulets. Tot i així, més de mig centenar de persones es van aplegar als carrers que donen a la plaça on Maulets va desplegar una pancarta amb el lema «Jo també som antimonàrquic». Els agents la van requisar i demanaren la documentació a 6 manifestants, que temien que els posassin una multa. Tot seguit es va desconvocar la manifestació.

Avui. Sopar solidari i concert de Cesk Freixas a Celrà 

 

13/10/2007 00:49 Política

El delegat del Govern, Ramon Socies, ja havia advertit, durant el matí d’ahir, que la manifestació de Sa Pobla s’impediria, perquè ningú no havia demanat permís per fer-la. Aquest és l'argument que la guàrdia civil va dir als manifestants. Tot i que els convocants  l'havien sol·licitat a l'Ajuntament, però la guardia civil els ha expulsat de la plaça.

Un cop desconvocada la concentració, els manifestants s'han aplegat a la plaça Major on hi havia una ballada popular. Fins allà els han seguit quatre furgons dels cossos policials, que han tornat a prendre posicions a la plaça, un fet inèdit a Sa Pobla. Un quart d’hora més tard la guardia civil ha partit del poble.

Per saber-ne més:
La concentració convocada pels Maulets reuní devers 80 joves a la plaça de Cort 

Gran desplegament policial a les concentracions de Palma i Granollers en suport als encausats

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid