Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertat amb càrrecs pels nou imputats

15.10.07 Els darrers imputats per la crema de fotografies del borbó han quedat en llibertat amb càrrecs després d'una moguda jornada a l'Audiencia Nacional. Paral·lelament, 300 estudiants s'han concentrat avui a la Universitat Pompeu de Fabra (UPF).

15/10/2007 16:13 Política

 

Alerta Solidària ha elaborat una crònica de l'enèsim viatge al "tribunal polític" de Madrid, on nou solidaris  més han hagut de prestar declaració per la crema de fotografies. En aquest cas, les declaracions s'han endarrerit ja que no hi havia servei de traducció pel que s'ha pressionat a les nou persones a declarar en castellà.  

En el mateix comunicat, la organització repressiva ataca la postura del Departament d'Interior principatí, tot assenyalant-lo com a "col·laboracionista" en la situació que estan vivint els "moviments polítics dissidents". En aquest sentit, vincula també a aquesta situació el desallotjament del Centre Social La Ferralla de Girona, tot aprofitant-se del moment.

Mentrestant, caldrà estar a l'espera de si es produeixen o no noves citacions, tant de Girona com en d'altres concentracions de suport als primers encausats. A dia d'avui, fins a dinou persones de les comarques gironines han hagut de passar per l'Audiencia Nacional espanyola. 

Noves concentracions de suport

Concentració Solidària a la UPFDe forma paral·lela, aquest matí uns tres centenars d'estudiants han participat en una nova concentració de suport, en aquest cas a l'Àgora de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) de Barcelona, on estudia un dels darrers imputats.

Des de la organització convocant, el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), s'ha llegit un manifest de suport on es fa una crida a "la comunitat educativa i la societat civil a mostrar el rebuig a la persecució política que s’està vivint" així com a la intenció "de seguir treballant en la defensa del ensenyament públic i la construcció d’un marc educatiu propi pels Països Catalans" com a millor resposta davant de les "agressions" patides.

De cara els propers dies, es preveuen també concentracions a Tarragona (dijous a dos quarts de nou) i a Bordils (diumenge al migdia).

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid