Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Es cremen imatges de la familia reial a Manresa i Lleida

A les 14h, mig centenar de persones han cremat imatges de la familia reial davant de l'Ajuntament de Manresa a la concentració en suport dels encausats per aquests fets a Girona i en contra de la monarquia. L'acte estava convocat per la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), Maulets, Assemblea de Joves, i el Casal Popular la Fadulla.
 

29/09/2007 19:45 Política

Roger Torras, regidor de la CUP, ha manifestat davant de diversos mitjans de comunicació que la crema d'imatges del rei és un simple acte d'exerci de la llibertat d'expressió.

lleidareiA Lleida. Desenes de persones s'han manifestat pels carrers de la ciutat en solidaritat amb els encausats per l'Audiència Nacional per cremar també fotos dels monarques. Durant la marxa, s'han cremat imatges del rei. La manifestació ha finalitzat a la plaça Sant Francesc, al costat de l'Ajuntament, on s'ha llegit un manifest de suport als joves acusats per l'Audiència Nacional d'injúries greus a la Corona. L'acte havia estat convocat per l'Assemblea de Joves de Lleida sota el lema “300 anys contra Espanya, 300 anys contra els Borbons”.

Aquesta convocatòria s’afegeix a les mobilitzacions convocades per l’Esquerra Independentista de la ciutat en motiu del tercer centenari de l'entrada de les tropes borbòniques a la ciutat. El proper 12 d’octubre, Lleida acollirà la manifestació nacional en commemoració de la caiguda del Roser. 


Per saber-ne més:
Enric Stern, en llibertat amb càrrecs. Llibertat.cat

Toni Albà i "Polònia" s'afegeixen a la denúncia del cas

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid