Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Escandols continuats a TMB

27.09.07 La Secció Sindical d'Autobusos de la Confederació General del Treball (CGT) de Catalunya ha destapat un nou escàndol dins de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). Aquest cop, respecte els sous i les pensions milionàries que cobren els seus alts càrrecs. Aquesta és la última de moltes irregularitats a aquesta empresa pública.

27/09/2007 23:33 Política
 
La maniobra descoberta, de dubtosa legalitat, correspon als plans de pensions diferenciats entre treballadors i treballadores de Metro i Autobusos (TB). En aquest sentit, diferents directius han constat com a treballadors d'ambdues plantilles amb els corresponents plans de pensions. Alhora, el sindicat denuncia que aquests plans de pensions s'han realitzat a través de La Caixa, "malgrat no ser l'oferta d'aquesta entitat d'estalvi la millor que es va presentar". Des de la CGT es pren com a font uns "documents que els han arribat a les mans".
 
Mesos enrere, la mateixa secció sindical denuncià el frau de dos caps de TMB, als quals acusà d'haver simulat i encobert respectivament un accident amb un autobús per tal de cobrar a través de l'asseguradora els desperfectes a un cotxe BMW de la dona d'un d'aquests. Els fets es saldaren amb una sanció ridícula.
 
Davant d'aquests fets, pren encara més importància la polèmica que es visqué tres anys enrere a TMB, arran del suïcidi de Pablo Díez, conductor d'autobusos que fou acomiadat per l'empresa després de ser acusat sense proves de robar l'import d'un bitllet senzill (1'10 euros). En Pablo hi acumulava 15 anys treballant-hi sense haver tingut cap falta.
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid