Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Concentracions en solidaritat amb Jaume Roure i contra la monarquia

22.09.07 Aquesta tarde-vespre s'han fet concentracions a Girona, Berga, Molins de Rei, Vic, Ripoll, Tarragona, Sabadell, i València per donar suport a Jaume Roura. Les més nombroses, de les que tenim constància han estat les de Girona, més de tres-centes persones -on es van cremar 50 fotografies de la familia reial- i més d'un centenar a Berga i Molins de Rei.  

- Dos membres de Maulets acusats d'injúries a la corona. Maulets (Alt Empordà) 

-A la web de suport hi ha 2319 adhesions personals i 224 de col·lectives 

 

22/09/2007 23:05 Política

Les concentracions responien a la crida feta per per l'organització antirrepressiva Alerta Solidària.

A Berga han comptat amb el suport de la CUP i el Casal Panxo. Durant la convocatòria, prop d'un centenar de persones han signat un full d'autoinculpació -entre ells, la regidora i el regidor de la CUP de Berga-, declarant-se corresponsables de ser contraris a la monarquia i demanant a l'Audiència Nacional que els processés juntament amb en Jaume Roure.

Berga.- Un centenar de persones en suport a Jaume Roure i contra la monarquia Durant la concentració també s'ha reclamat solidaritat envers els dos joves maulets detinguts a Figueres la matinada del divendres al dissabte acusats d'injuries al rei per haver fet una pintada en solidaritat amb Jaume Roure, segons un comunicat signat per Alerta Solidària, Casal Panxo de Berga i la CUP.

 

 

Molins de Rei.-Un centenar de persones en suport a Jaume Roure i contra la monarquia Molins de Rei.- Un centenar de persones s'ha concentrat davant de l'Ajuntament de Molins en solidaritat amb en Jaume Roure, cridat a l'Audiència nacional espanyola per haver cremat una imatge del rei espanyol fa uns dies a Girona. L'acte ha estat convocat per l'Ateneu Mulei, Catarko, Coordinadora Independentista del Montserratí, SEPC, CUP Molins, CUP Martorell, Endavant (OSAN) i Maulets.

 

Concentració a Ripoll Ripoll.- Una vintena de veïns i veïnes del Baix Ripollès s'han concentrat avui al vespre al centre de la vila de Ripoll per denunciar el procés per "ultratge a la corona" contra un militant independentista de Banyoles. També s'ha recordat la situació de dos joves de Figueres detinguts avui mateix per realitzar pintades en contra el rei espanyol.

Vic.- Un grup de persones s'ha concentrat a les 17:30 davant de l'Ajuntament. S'ha llegit un manifest 

 
 Concentració a Reus
Reus.- Unes desenes de persones s'han concentrat dissabte a la Plaça del Mercadal de Reus sota el lema "Naltros també som antimonàrquics". L'acte ha estat convocat pel Casal Despertaferro, Maulets Baix Camp, Assemblea de Joves de Reus i la CUP Reus.
 
 
 
 
 
Sabadell.- Recollida de signatures Sabadell.- Davant l'Ajuntament es va ser muntar una parada informativa i es van recollir de signatures donant suport del cas. Segons Informació Sabadell, tot plegat va despertar l'atenció de força persones que passaven per allà.
 
 
 
 
Per saber-ne més:-

-Comunicats.

Jaume Roure s’ha declarat autor del fets

Jaume Roure en llibertat sense fiança però amb càrrecs

El «rei del Polònia» se solidaritza amb Jaume Roure 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid