Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Ripoll demana al nou govern municipal: Promoure la participació ciutadana i transparència

16.07.07 Davant la constitució del nou govern municipal, la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Ripoll  ha emès un comunicat on expressa la seva voluntat de fer una oposició molt ferma per tal que les polítiques municipals siguin favorables a les classes populars de vla, malgrat no estiguin dins del consistori. És per això que demana al nou Ajuntament "l’ús de totes les eines que tenen al seu abast per promoure la participació ciutadana en la gestió quotidiana de la nostra vila".

15/07/2007 23:55 Política
En aquesta línia, la CUP de Ripoll no es conformarà amb promeses de "futur davant de les nostres aspiracions, hi ha mesures molt senzilles i immediates que deixarien entreveure el suposat sentiment de servei al poble i no la consolidació de parcel·les de poder dels nostres mandataris. És prioritària la transparència en la gestió, començant per la retribució econòmica que creiem que ha de ser de coneixement públic i que en cap dels casos el sou més alt hauria de triplicar el sou més baix dels treballadors municipals".
 
La CUP de Ripoll és conscient que les seves propostes peculiars, o si més no, sobresurt de la grisa normalitat, ja que "poques vegades una força extra parlamentària havia pretès fer oposició, però així és la nostra opció: innovadora! Com ja havíem dit, estem convençuts que és entre totes i tos que ho farem tot! I cal començar des del primer dia."
 
En el comunicat també feliciten als nous regidors i regidores per haver assolir representació.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid