Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Punts de Trobada per potenciar la participació ciutadana

31.1.07 La CUP de Berga ha iniciat un procés de participació ciutadana amb el nom de Punts de Trobada, que es van iniciar el passat dissabte 27 de gener. El primer tema abordat per la candidatura ha estat l'educació. A partir d'un document inicial una quarantena d'assistents a l'assemblea van debatre activament les propostes i preguntes que van sorgir des de la comissió d'educació de la CUP. 

01/02/2007 00:58 Política

A aquesta trobada s'hi van debatre des de l'educació infantil fins a la formació permanent d'adults, així com la resta de nivells educatius, de l'educació en el lleure i l'educació musical.

Des de la CUP de Berga s'ha valorat molt positivament l'assemblea, que ha servit per incorporar idees i projectes al programa electoral.

skandol Públic a BergaAl bon inici dels Punts de Trobada, s'hi ha sumat l'anunci de la realització d'un concert en el que els grups que tocaran, Skàndol Públic i Josep Maria Cantimplora, cediran els beneficis a la Candidatura d'Unitat Popular de Berga.

Els grups berguedans Skàndol Públic i Josep Ma Cantimplora han decidit aportar a la CUP de Berga els beneficis del seu proper concert. Aquest concert es celebrarà a la sala La General el proper 9 de febrer a les 11 del vespre.

Segons Marc Coromines, cantant de Skàndol Públic, la decisió dels grups es deu  a "la il·lusió que genera un projecte participatiu i que sorgeix des de la base". Coromines també ha afegit que "la CUP és un projecte popular que requereix de l'ajuda i del suport de la gent de base; creiem just contribuir a aquest projecte amb els beneficis d'un concert".

 

Per saber-ne més:

La CUP valora molt positivament el primer Punt de Trobada

Els grups berguedans Skàndol Públic i Josep Ma Cantimplora donen els beneficis d'un concert a la CUP

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid