x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2000 José Bové, condemnat a tres mesos de presó

2000 José Bové, condemnat a tres mesos de presó

13/09/2000 Tal dia com avui

 El Tribunal de Millau condemnava en aquesta data a tres mesos de presó José Bové, dirigent de la Confederació Agrària que els darrers mesos ha esdevingut un estendard de la lluita contra la globalització, per haver destruït un establiment McDonald's a l'agost del 1999, en un acte reivindicatiu contra la uniformització cultural i la globalització econòmica. Bové, que ja havia complert 24 dies de presó preventiva, va presentar un recurs contra la sentència per tal de no ingressar a la presó immediatament.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid