Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1986 Els CSPC irrompen en un miting del PSOE per la llibertat dels patriotes

1986 Els CSPC irrompen en un miting del PSOE demanant la llibertat dels patriotes catalans

16/06/1986 Tal dia com avui

El 16 de juny de 1986 membres dels CSPC (Comitès de Solidaritat amb els Patriotes Catalans) van irrompre en un miting del PSOE demanant la llibertat dels patriotes catalans amb pancartes alusives a la llibertat dels presos independentistes. Els militants dels CSPC van entregar també a Narcís Serra una carta en què se li declara "persona non grata". Aquesta acció reivindicativa va anar seguida d'una intervenció violenta de la policia.

Una altra acció dels CSPC (Comitès de Solidaritat amb els Patriotes Catalans) d'aquella època es va produir durant un acte del president del govern espanyol Felipe González a l'Hotel Ritz de la Gran Via de  Barcelona (actual Hotel Palace). En aquella ocasió els membres del CSPC es van posar amb pancartes alusives a la llibertat dels presos independentistes a la vorera del davant de l'hotel on havia d'entrar el president espanyol fet que provocà enfrontaments amb la policia (Néstor Sastre, germà del pres independentista Carles Sastre va ser colpejat al coll per un antidisturbis de la policia nacional espanyola) i alguns simpatitzants del PSOE. Aquell vespre es va produir un fet anecdòtic amb una simpatitzant del PSOE que anava cridant als independentistes "Viva la policia española que os pega !" ja que finalment en una de les càrregues policials va acabar sent agredida pels antidistubis que la van confondre amb una independentista.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid