Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
10 de juliol: manifestació massiva per la independència

Un extens nombre d'organitzacions i plataformes del Principat de Catalunya convoquen la ciutadania a assistir a la manifestació pel dret a decidir que tindrà lloc a Barcelona el dia 10 de juliol.
 

Malgrat que va ser Òmnium Cultural l'entitat que inicialment va preparar una resposta contundent en forma de manifestació el dia que sortís la sentència, el conjunt de la societat s'ha mobilitzat perquè aquesta manifestació sigu el més multitudinària possible.

30/06/2010 19:47 Política

De fet, la mateixa Òmnium Cultural admet que "la manifestació és en demanda de respecte a la voluntat del poble català i en defensa del dret a decidir", malgrat que alguns mitjans de comunicació i partits polítics afirmin que es tracta d'una manifestació en defensa de l'Estatut.

La marxa, que s'iniciarà a Diagonal amb Passeig de Gràcia, anirà encapçalada pel lema "Nosaltres decidim, som una nació" i s'espera que sigui massiva.

"Catalunya, com tota nació, té el dret -inalienable per cap constitució- de decidir lliurement el seu futur i aspirar, si vol, a la plena sobirania", manifesta Òmnium Cultural. S'ha habilitat una pàgina web expressament dedicada a la manifestació del 10 de juliol.

 

baner

 

 

Per a saber-ne més:

El Principat brinda per la independència

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid