Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilització a Catalunya Nord per protestar pel projecte de reforma de les pensions i la jubilació

La manifestació de demà a Perpinyà, en oposició a la reforma de les pensions projectada pel govern, podria atreure gentada pel clima d'enfadament. Aquesta serà la tercera en un any.
En una llista rècord de comunicats de premsa, aquest dimecres, els Verds nord-catalans han denunciat una "ideologia desigualitària (...) en un món que experimentarà ràpidament uns canvis majors" Pel seu costat, ERC de Catalunya Nord assenyala que 'Res no és irreversible, contrariament al que ens diuen les mentides del govern".

23/06/2010 17:58 Laboral
Per a ERC " ens volen fer creure que només són possibles les seves polítiques injustes; els rics són cada cop més rics; recuperem els nostres diners que ens han robat els accionistes, els amos cosits d'or, els banquers àvids de diners públic".
 
Les anteriors manifestacions sobre les jubilacions, els passats 23 de març i el 5 de maig, ambdues van aplegar 6000 persones a Perpinyà.
 
Per saber-ne més:
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid