Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Girona fa una crida a la mobilització aquest 1 de maig

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Girona convoca els actes organitzats pels sindicats COS, CGT i IAC

La CUP de Girona fa una crida a participarals actes convocats a Girona pels sindicats COS, CGT i IAC, que sota el lema "Impulsem el treball solidari, tombem el capitalisme", tindran lloc a Girona entre el 29 d'abril i l'1 de maig d'enguany.

27/04/2010 22:15 Laboral
Els actes tenen com a tema central el cooperativisme i el treball solidari com a formes d'organització laboral per combatre el sistema capitalista.

El 29 d'abril, a les 19h a la Casa de Cultura hi haurà la xerrada "Una visió històrica del cooperativisme", a càrrec del col·lectiu CiutatInvisible. L'1 de maig, al Punt de Trobada de la Rambla, a les 11h hi haurà la Fira del treball solidari. A les 12h, una Marxa reivindicativa. A les 13h tindrà lloc la lectura del manifest unitari.

Dijous, 29 d'abril, a les 19h a la Casa de Cultura:


Xerrada: Una visió històrica del cooperativisme, a càrrec del col·lectiu Ciutat Invisible.

Divendres, 1 de maig, al Punt de Trobada de la Rambla:


A les 11h, Fira del treball solidari.
A les 12h, Marxa reivindicativa.
A les 13h, lectura del Manifest.

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid