Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
José Montilla no va votar a Sant Just Desvern, però ho van fer el 19,68% dels seus veïns

Els vots a favor de la Independència han estat el 92,45%. En contra, el 4,72%. En blanc 3l 2,78% i nuls, 0.04% No ha vingut un President: el de la Generalitat de Catalunya i veí de Sant Just Desvern cridat avui a les urnes, José Montilla, però sí que ha vingut “l’altre president”: el que passeja pel món la seva catalanitat triomfant i desacomplexada. 

26/04/2010 02:31 Política

La presència del president del FC. Barcelona i dels dos observadors internacionals a l’Ateneu de Sant Just ens ha d’omplir d’un orgull sa: d’aquell orgull del qui sap que ha fet bé les coses, segons la Plataforma

Tot i així, l'alcalde socialista de la població, el sr. Perpinyà, va preguntar als membres de la plataforma què passaria després de la Consulta. La respost que va tenir: "el està clar és que aquí no acaba res sinó que tant sols comença. Avui, a Sant Just, ha nascut una manera nova de fer democràcia, una nova manera de decidir, de participar, una nova manera de construir la Catalunya del futur"

La Plataforma Cívica Sant Just Decideix, organitzadora de la Consulta sobre la Independència a Sant Just Desvern, informa que el desenvolupament de la jornada electoral i festiva que s’ha dut a terme a l’Ateneu ha estat un èxit. Però aquest èxit d’avui és petit si mirem amb perspectiva els sis mesos de treball que hem anat deixant enrere dia a dia. Realment hem de dir que l’èxit d’avui no s’explica sense un treball ben fet, una bona organització i moltes hores que tots els voluntaris i les voluntàries han restat del seu descans diari.

Aquesta feina ben feta l’ha subratllada l’Anna Arqué, responsable de comunicació de la Coordinadora Nacional, que ha estat qui ha acompanyat els dos observadors internacionals que han arribat cap a les 10:30 del matí: l’Edgardo Vazquez, de la campanya del President Barack Obama a Puerto Rico, i Jan Jambon, parlamentari flamenc al Parlament belga. Els dos observadors internacionals han lloat l’organització, l’ordre, la transparència… i han al·lucinat amb el fet que tot l’acte d’avui (i els actes dels mesos anteriors) els haguem dut a terme els veïns i veïnes voluntaris.

Sant Just Decideix acusa Montilla de temer les urnes

El portaveu de Sant Just Decideix, Roger Cònsul, va lamentar que el president de la Generalitat i veí d'aquesta ciutat del Baix Llobregat, José Montilla, no hagi participat en la consulta sobre la independència. Tampoc ho va  fer l'alcalde de la ciutat, Josep Perpinyà, també del PSC. 'La no-resposta del PSC ha estat un menyspreu cap a les consultes', va lamentar Cònsul, que ha afegit que 'tenen por a les urnes' i que 'no accepten la democràcia quan no passa pel seu sedàs'. També ha qualificat de 'flac' el 'sentit democràtic' d'ambdós polítics.

 

 

 

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid