Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El PP reclama la intervenció del Fiscal per reprimir les consultes

La vicesecretària d'organització i electoral del Partit Popular (PP), Ana Mato, ha reclamat públicament la intervenció del Fiscal General de l'Estat perquè es reprimeixin  les consultes sobre la independència que s'estan realitzant al Principat de Catalunya. La representant del PP han preguntat "què és el que s'està fent sobre això", en el sentit d'aturar judicialment les consultes democràtiques que s'han celebrat fins ara. Mato també ha intervingut aquests dies per desvincular-se de la propaganda racista distribuïda pel PP de Badalona, en una campanya avalada per Alícia Sánchez-Camacho i impulsada pel conflictiu líder del PP de Badalona, Xavier García-Albiol.
 
 

25/04/2010 22:16 Política

En el marc d'unes declaracions als mitjans durant la Marató de Madrid, la dirigent del PP ha qualificat de "disbarat" les consultes sobre la independència i ha assegurat que una prova n'és la presència d'"observadors de Batasuna". Per a la portaveu del PP, que ha compartit alguns arguments amb els dirigents del PSC-PSOE per criticar les consultes, aquest referèndum  "no van enlloc i no tenen cap tipus de valor". Per això, ha instat la Fiscalia i l'executiu a intervenir davant d'aquests esdeveniments, just una setmana després que el ple del Tribunal Constitucional (TC) rebutgés per sis vots a quatre el cinquè esborrany sobre l'Estatut de la CAC.


Justament Mato també ha negat avui que els pamflets xenòfobs amb el lema No volem romanesos que ahir van repartir a Badalona Alícia Sánchez-Camacho i Xavier García-Albiol fossin del PP, malgrat  estar signats pel partit dretà i repartits pels seus representants. Mato ha exposat que "es tracta només d'unes octavetes que es va recollir al carrer i de les quals el PP no se'n fa responsable'".

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid