Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El diaris en paper del règim silencien les consultes

Els grans mitjans de paper han obviat les consultes sobre la independència en la seva edició d'avui. Malgrat les dimensions de la consulta d'aquest diumenge  a més de 200 municipis catalans, diaris com La Vanguardia com El Periódico o El País han silenciat aquest esdeveniment.

25/04/2010 21:11 Comunicació

Alguns mitjans digitals com AraPonent han denunciat aquest boicot informatiu i han recortat l'informe de Media.cat sobre el seguiment informatiu del 28-F, i que aquest 25 d'abril els mitjans tradicionals han tornat a boicotejar les consultes silenciant-les informativament. 

Aquests diaris amb interessos afins al règim han ocupat les seves portades destacant la victòria del Barça o les manifestacions a favor de Baltasar Garzón. Només l'Avui, El Punt i els mitjans digitals professionals i alternatius informen de les votacions als més de 500 col·legis electorals d'arreu del Principat, en uns comicis impulsats per la societat civil on més d'un milió de catalans cridats a votar en la tercera tongada de la revolta democràtica de les consultes.

 

Per saber-ne més:

"El tractament informatiu del 28-F. Anàlisi de la cobertura de les consultes sobre la independència en els principals mitjans escrits en paper i digitals" (pdf) 

Un estudi constata l'espanyolització dels informatius de TV3

Comunicat del Grup de Periodistes Ramon Barnils 

Presentació de l’informe de Media.cat: “El tractament informatiu del 28F” a Lleida 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid