Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Albert Botran, membre del Secretariat Nacional de la CUP compareix a Manresa a les 19:20 h

"S'ha de posar fi al llenguatge ambigu i tenir uns objectius clars: deixar enrera l'autonomisme i apostar per l'autodeterminació"

Albert Botran ha remarcat la capacitat d'organització del poble català per fer efectives les consultes i el suport efectiu de la Candidatura d'Unitat Popular des de l'inici d'aquestes. Valora que s'ha de posar fi a l'ambigüitat dels missatges i tenir uns objectius clars.

25/04/2010 19:38 Política

Les consultes no han de servir, en les seves paraules, per fer un toc d'atenció al Tribunal Constitucional ni per variar les geometries parlamentàries. El Moviment de les consultes no s'ha d'aturar encara que canviïn les majories parlamentàries i ha d'apostar fortament per la reivindicació pel Dret a l'Autodeterminació.

Botran ha recordat també l'explectacle vergonyòs dels darrers dies on s'ha lloat la figura d'un franquista (fent referència a Joan Antoni Samaranch) per part de les autoritats polítiques i la majoria dels mitjans de comunicació més importants.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid