Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Junta Electoral d’IGDecidim valora positivament el desenvolupament de la jornada

En una roda de premsa que ha tingut lloc aquest migdia a l’Ateneu, Òscar Jorba, membre de la Junta Electoral de la consulta a Igualada, ha remarcat la ‘magnífica organització’ d’aquesta convocatòria.
Des de la Junta s’ha explicat que la participació, que a les 14.00 h era del 15,12% a Igualada (comptant el vot anticipat), era una ‘xifra més que destacada’.

25/04/2010 17:19 Política

Jorba ha explicat que els observadors internacionals que han visitat els diferents col•legis d’Igualada han quedat gratament sorpresos pel bon nivell organitzatiu. També ha aclarit que, si per motius de la suspensió puntual de la connexió a Internet, algun ciutadà votés dues vegades, quan es reprèn aquesta connexió el vot queda anul·lat automàticament, cosa que han comprovat els membres de la Junta.

La propera actualització de dades a Igualada es farà un cop s’hagin tancat els col·legis electorals i s’hagi fet el recompte. A les 14.00 h havien votat en aquesta jornada 2.358 persones (un 7,31% dels igualadins cridats a les urnes), xifra que sumada als vots anticipats (2.543 vots) dóna una participació global del 15,12%.)

Font:  Anoia Diari

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid