Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Lleida responsabilitza l'Ajuntament del boicot a la xarxa wi-fi

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) considera intolerable la negativa de la Paeria a col·laborar en la solució dels problemes d'aquest matí amb la xarxa wi-fi en els col·legis electorals ubicats als centres cívics de la ciutat. La CUP lamenta els incidents que s'han produït a primera hora en la xarxa wi-fi dels centres cívics municipals, però felicita l’organització de la consulta sobre la independència de Lleida i el bon funcionament de la jornada electoral gràcies a la tasca desenvolupada pels voluntaris i voluntàries en tot el procés de campanya i la consulta d'avui.

25/04/2010 16:05 Política
Cup Cup
La CUP de Lleida ha denunciat aquest matí que l’ajuntament de Lleida i seu regidor de participació ciutadana Joan Gómez han actuat deliberadament en la seva voluntat de boicotejar el procés democràtic i participatiu que s’ha donat a la capital del Segrià.
 
La CUP considera que "És intolerable que el regidor de participació ciutadana de la ciutat, conscient en tot moment de les deficiències dels espais municipals i, malgrat ser informat puntualment dels constants problemes tècnics causats per aquest motiu, hagi mostrat explícitament la negativa de col·laborar en la solució dels problemes tècnics que només s’han donat en les dependències dels centres cívics". Així, la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Lleida reclama el cessament immediat del regidor Joan Gómez pel seu boicot envers la consulta, consistent en la negativa  a col·laboració  cedint la connexió de cablejat directe dels centres cívics que hauria solucionat d’immediat els impediments tècnics.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid