Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"El debat ara és independència versus Espanya i democràcia versus Espanya"

Ha afirmat el portaveu de la CUP, Marc Sallas a Manresa

Per a Sallas "les consultes demostren que la contradicció fonamental se situa entre el dredemocràtic a decidir del nostre poble i les lleis espanyoles".  El portaveu de la CUP també ha remarcat que estem davant una jornada històrica i que Espanya és un estat fet sobre la base de la negació del dret a decidir i la negació dels Països Catalans.

25/04/2010 15:45 Política

A més a més, ha assenyalt que que les consultes són l'exercici de democràcia participativa més important des de la segona guerra mundial i que l'independentisme no té aturador i que el debat ara és independència versus Espanya i democràcia versus Espanya.

Pertant, Per a a Marc Sallas no calen esperar sentències de cap tribunal i que les consultes demostren l'existència d'un important moviment cívico-polític amb capacitat de mobilitzar a molta població.

"Per la CUP aquest procés no té aturador" ha afirmat Sallas. Per acabar ha fet un emplaçament a la resta de partits polítics a ques es defineixin i es comprometin per la democràcia als Països Catalans.

Anar-hi, anar-hi i anar-hi… cap a la tercera onada de consultes sobre la Independència

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid