Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Afluència de votants a Balaguer

 Balaguer Decideix ha qualificat de "massiva afluència de votants a les urnes de la ciutat "aprofitant que el temps ha acompanyat". Al municipi de la Noguera els col·legis electorals s’han obert a primera hora amb normalitat i la jornada s’està visquent sense incidències remarcables als diferents barris de la ciutat en un clima festiu. Els organitzadors han informat que no hi haurà les primeres dades de participació fins a la tarda, i l’escrutini a partir de les 21:00h.
 

25/04/2010 15:44 Política

La comissió organitzadora convida tots els veïns a participar massivament i votar en llibertat, i ha organitzat "una festa oberta a tothom a partir de les vuit del vespre al local electoral de la banqueta per celebrar el bon desenvolupament d'aquesta festa de la democràcia".

Balaguer Decideix ha desplegat més de 150 voluntaris que estan fent possible les votacions als vuit col·legis electorals: l’Escola Pia, l’Hospital, el Col·legi Vedruna, el Poliesportiu, l’Ajuntament, el Col·legi la Noguera, la guarderia el Patufet i el Centre Obert del Firal.Tots els col·legis mantenen les portes de les 9:00h fins a les 20:00h a excepció de l’Escola Pia, que ha obert mitja hora abans per poder facilitar el vot als electors que participen a la bicicletada.
 
Fins a 14.000 electors censats a Balaguer i majors de 16 anys estan cridats a les urnes en una votació que compta amb una xifra històrica de vot anticipat de més d'un miler d’electors, molt per sobre de les expectatives, i que segons l’organització s’explica perquè per primera vegada es pot votar lliurement sobre un tema que afecta tots els aspectes de la nostra quotidianitat.
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid