Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Dos municipis decideixen el 25A a l'Urgell

A la comarca de l’Urgell, Verdú i Nalec decidiran el proper 25A després de que ja ho fessin Tàrrega, Bellpuig i Agramunt.
Verdú Decideix compta amb les principals associacions de la vila i de més d'un centenar de persones. Amb el gran objectiu d'enfortir les xarxes ciutadanes i afavorir la participació popular i la democràcia directa, un nombrós equip de persones del poble està treballant pel bon desenvolupament de la consulta.

14/04/2010 11:53 Política

Per començar a animar els electors, la comissió organitzadora de la consulta va organitzar una taula informativa el diumenge de Pasqua a la plaça Major, on es va repartir informació diversa a més de vendre senyeres del 25A i número del sorteig d’una fotografia panoràmica de la vila per finançar la consulta.

Per saber-ne més:

Anar-hi, anar-hi i anar-hi… cap a la tercera onada de consultes sobre la Independència


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid