Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els municipis de Montesquiu, Olvan i Gironella també se sumen a les consultes

A poc a poc, la taca d'oli es va fent més gran i cada dia que passa, hi ha més municipis que es van sumant a les consultes. Montesquiu, Olvan i Gironella són els darres dels quals tenim coneixem. Ara bé, no tot són flors i violes, ja que es veu que la consulta perilla a Sant Sadurni d'Anoia, ja que l'alcalde de CiU diu que ara no és el moment idoni, després que el ple ho va aprovar el passat 30 de setembre.
A Montesquiu, el plenari va aprovar a hir al migdia la moció consensuada entre la regidora de la CUP i els quatre regidors d’ERC, mentre que el regidor socialista es va abstenir. A Olvan, l'alcaldessa del PSC, es va quedar sola en el seu rebuig a una moció que es va sotmetre a votació al ple municipal de dilluns al vespre. Per aprovar aquest punt n'hi va haver prou amb els vots a favor dels dos regidors d'ERC i el de CiU, a l'oposició. Els tres regidors del grup socialista  es van abstenir i van fer possible que la moció s'aprovès.

07/10/2009 10:05 Política
En el cas de Gironella van ser els regidors de l’equip de govern, d’ERC i CiU, els que van votar a favor per aprovar la moció, mentre que els regidors a l’oposició, del PSC, van votar-hi en contra.
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid