Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La policia va filmar la concentració antimonàrquica de Girona des de l'Ajuntament

25.09.07 La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Girona demana explicacions a l'Equip de Govern per la filmació d'imatges de la concentració del passat dissabte des de l'Ajuntament. La formació independentista creu que enregistrar imatges des de les dependències municipals vulnera el dret a la llibertat de manifestació.
 
- L'obertura de noves diligències genera més antimonàrquics
 
 

25/09/2007 10:23 Política
La CUP de Girona ha adreçat un escrit a l'alcaldessa Anna Pagans i a la regidora delegada de seguretat, Mª Àngels Freixenet en el qual els demana explicacions per haver facilitat l'accés a dependències municipals a agents depolicia per gravar imatges de les persones que van assistir a laconcentració antimonàrquica que va tenir lloc a la plaça del Vi el passat dissabte 22 de Setembre.
 
L’equip de govern municipal de Girona està format també per ERC i ICV, organitzacions polítiques que, a més, han reaccionat amb tebiesa davant de la darrera onada repressiva contra l’independentisme, segons remarca la CUP en el cuminicat que han fet públic aques matí.
 
Per la CUP aquest fet s’emmarca en la ràtzia de criminalització i persecució de ciutadans que lliurement i pacífica expressen en públic el seu rebuig a la monarquia borbònica. Així mateix, considera que els episodis d'intimidacions vulneren el dret a manifestar-se lliurement.
 
Finalment, la CUP de Girona se solidaritza amb Jaume Roure, el jove encausat per l'Audiència Nacional per haver cremat una fotografia del Rei d'Espanya i fa una crida a la desobediència civil com a forma de lluita legítima en defensa de la llibertat dels Països Catalans. La CUP de Girona també es mostra convençuda que,en cas de noves citacions a l’Audiència Nacional per aquest cas, la societat catalana es mobilitzarà de forma massiva. 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid