Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Bordils celebra la seva 1a Assemblea d'Unitat Popular

La CUP de Bordils, que amb tan sols uns mesos d'existència va aconseguir dos regidors i una entrada estel·lar al consistori, va celebrar dijous passat la primera Assemblea d'Unitat Popular en què hi va participar una vintena de persones.
 
La trobada va servir per fer una valoració de les eleccions municipals i per decidir les línies de treball que la candidatura ha de portar a terme els propers 4 anys.

17/06/2011 13:28 Política

Després de donar la benvinguda als i les assistents, així com agrair a totes les persones que havien votat i donat suport a la CUP en les darreres eleccions municipals, es va fer una valoració tant de la campanya, com dels resultats de les eleccions i de l'estat econòmic de la candidatura.

Seguidament, es va obrir un torn de paraules per tal que tothom qui ho desitgés pogués fer alguna aportació. Jordi Gou, en representació de la comissió de seguiment de les negociacions, va exposar la posició final de la CUP de no pactar amb ningú i d'abstenir-se en la votació en el ple d'investidura. També va explicar com havien anat les reunions amb les diferents formacions polítiques (CiU, PSC).

A continuació, Rut Puigvert i Oleguer Congost van presentar la proposta del document d'organització interna i foment de la informació i participació ciudadana, respectivament. Des de treballar per comissions, celebrar una assemblea general anual, crear un butlletí de la CUP, aprofitar l'oportunitat que ens donen les noves tecnologies, fins apostar per un intercanvi d'impressions amb totes les entitats del municipi mitjançant reunions periòdiques ,van ser alguns dels punts més remarcables que es van aprovar.

Finalment, Ramon Planas va presentar la proposta de document amb les principals línies de treball que la candidatura vol dur a terme en els propers anys. Aquest va ser debatut i aprovat per totes i tots els participants de l'acte.

Per saber-ne més:

101 regidors, 4 alcaldies: La lluita de la CUP a les institucions es consolida

 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid