Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
IPS està obert al diàleg per formar govern a Salt

ipsncEls resultats d’aquestes eleccions municipals de Salt han atorgat a Independents per Salt (IPS), i a altres partits, el nombre de regidors necessari per formar una majoria per governar. És per aquest motiu que en aquests dies hi ha certa expectació per com pot quedar configurat el nou govern saltenc.
 
Per aquests motius, i per la situació delicada en que es troba el poble, l’assemblea d’Independents per Salt s’ha mostrat oberta a encetar un diàleg per formar govern. Unes negociacions en les quals hi assistiran amb les prioritats que pensen que el nou govern ha de començar a abordar.

27/05/2011 13:27 Política
És a dir, si bé tenint clar que dos regidors no els donen la força per aplicar integrament el seu programa, tampoc no tenen cap interès a tenir càrrecs en un govern si no hi és garantit un enfocament i unes línies bàsiques que donin sentit a la seva presència.
 
Tot i així, puntualitzen:


1-. No formarem part d’un govern amb presència de grups d’ultradreta o que mantingui actituds xenòfobes i utilitzi la immigració per enganyar la gent i treure vots. La idea que ha de guiar l’acció de govern ha de ser SALT, UN SOL POBLE ja expressada en un acord plenari. Per tant, ara toca treballar per Salt de manera honesta buscant millorar la qualitat de vida de tota la nostra ciutadania.

2-. Apostem per un ajuntament que treballi en unes prioritats bàsiques per als pròxims anys i unes línies de futur. Els propers quatre anys seran especialment complicats per la difícil situació econòmica de l’ajuntament, l’atur, l’augment de situacions de pobresa, etc. No serà, per tant, un mandat per a grans inversions i sí per optimitzar recursos. Independentment de si pot haver-hi dos, tres o un sol partit al govern cal posar sobre la taula uns punts bàsics i centrar-nos en les principals necessitats, problemes i reptes que tenim.

3-. Que IPS pugui acabar subscrivint un acord per governar Salt no implica l’acceptació del projecte d’altres grups. Es tracta de pactar uns punts programàtics, i en tot allò que no s’hi reculli, el grup municipal d’IPS continuarà votant segons les pròpies idees i opinions.

Amb aquesta voluntat assumeixen una major responsabilitat amb el poble de Salt en moments difícils. En qualsevol cas, aquesta resolució no significa un acord sinó la predisposició per part d’IPS a parlar-ne.
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid