Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP Sabadell valora positivament els resultat i es compromet a continuar transformant la ciutat

La CUP de Sabadell agraeix la confiança que 2.290 sabadellencs i sabadellenques han dipositat en la CUP. A més a més considera que els 2.290 vots obtinguts (un 3,07% dels vots vàlids) són un magnífic resultat:

La CUP Sabadell és la CUP de les 6 ciutats més grans del Principat que millors resultats ha assolit, i això, segons el comunicat de valoració els encoratja encara més a seguir lluitant per a transformar Sabadell. Si el llindar per entrar a l’ajuntament fos del 3% (com a la Generalitat de Catalunya) i no del 5%, la CUP hagués obtingut un regidor a Sabadell.

24/05/2011 20:04 Política

La formació independentista valora molt positivament la campanya que han realitzat, la qual ha estat fruit de la implicació d’un centenar de persones provinents d'entitats i col·lectius de la ciutat: "sense elles la CUP difícilment s’hagués visualitzat com ha fet. Volem donar les gràcies públicament a totes elles i animar-les a fer créixer el projecte polític a Sabadell" apunta l'organització

Segons la nota, per la CUP s’ha demostrat que a Sabadell hi havia moltes persones d’esquerres i independentistes orfes de vot, persones que buscaven aire fresc i noves maneres de fer política absolutament democràtiques, transparents i des de la base. Així mateix, els resultats reflecteixen que hi ha força gent cansada de partits que diuen les coses amb mitges tintes i prefereixen la denúncia contundent i “sense embuts” que fa la CUP de les desigualtats que la crisi capitalista genera, i de la necessitat d’assolir la independència.

Ara bé, la CUP valora negativament la nova majoria del PSC a la ciutat, així com l’ascens del PP, i creuen que les forces polítiques que aspiraven a liderar l’oposició –CiU i ICV-EUiA– no han estat capaces d’aportar l’alternativa que necessita Sabadell.

"La CUP Sabadell no ens espanta la feina, i considerem les eleccions com un tràmit i no com un fi. Per això, seguirem treballant incansablement, encara més que com hem fet fins ara, per fer créixer el projecte transformador, rupturista, radicalment democràtic i transparent que volem per a la ciutat, fent-lo arribar a tots els barris. Tenim com a mínim 2.290 raons per seguir lluitant, i així ho farem!" assegura la formació.

Per saber-ne més:

Pau Comellas, candidat de la CUP a Sabadell

Totes les notícies sobre el 22-M
 
 

La veu de la Unitat Popular: entrevistes als alcaldables de la CUP

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid