Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
No es coneixerà fins dimecres si la CUP de Palau-Solità i Plegamans obté un regidor

 Fins dimecres no se sabrà si la CUP de Palau-solità i Plegamans obté definitivament un regidor. Tot i haver arribat al 5% de votants, s'espera un resultat oficial i definitiu quan es pronunciï la Junta Electoral de Zona. El fet és que la provisionalitat de les dades de l'escrutini de la Secretaria de l'Ajuntament no concorden amb les dades publicades pel Ministeri de l'Interior.

 

En concret, el Ministeri de l'Interior adjudica 2 vots més a CiU dels queha comptabilitzat la Secretaria de l'Ajuntament. El resultat publicat pelMinisteri podria fer que la CUP perdés el regidor que ha aconseguit segonsl'escrutini de la Secretaria de l'Ajuntament. Paradoxalment, aquest regidor queperdria la CUP beneficiaria el PSC, si les dades del Ministeri de l'Interior noestan errades. ERC (296 vots) obté segur un regidor/a mentre la CUP (288) depènde la decisió arbitrària de la JE. Es convertiria en la segona CUP ambrepresentació al Vallès Occidental després de Sant Cugat.

 

23/05/2011 10:28 Política
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid