Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP s'uneix a les protestes del sector sanitari de Vic per les retallades

Després que la CUP rebutgés les retallades que el Departament de Salut vol aplicar al conjunt d'hospitals catalans, la CUP de Vic ha comunicat aquest dimecres que s'ha adherit a la convocatòria de manifestació contra les retallades sanitàries al Consorci Hospitalari de Vic.

La formació secunda la protesta per "les constants agressions que està rebent el poble treballador català i la poca eficàcia per part dels polítics que ens governen per resoldre una crisi que en cap cas ha provocat la classe assalariada del nostre país".

06/04/2011 12:51 Drets i Llibertats
En aquest sentit, la CUP aposta per una sanitat, una educació i uns serveis socials públics i de qualitat i no entén com, en plena crisi, el primer que es retalla són les prestacions bàsiques tant de la gent del poble com dels més necessitats.

És per això que denuncien que qui promou aquest tipus de retallades no hagi començat per retallar despeses innecessàries dependents del Govern de la Generalitat i els seus càrrecs de confiança.

Per la CUP, l'educació, la sanitat i els serveis bàsics "són l'eix transversal d'una societat democràtica, cohesionada i justa", de manera que alerta que si es retallen els diners del Consorci Hospitalari de Vic, "no només en surten perjudicats els seus treballadors, sinó també tots els seus usuaris".

Per tot plegat, la CUP de Vic es solidaritza amb tot el personal afectat del Consorci Hospitalari de Vic i crida a tots els treballadors i usuaris de la ciutat a unir-se a la manifestació que es farà el dissabte dia 9 d'abril a les 6 de la tarda.


Per saber-ne més:

La CUP rebutja les retallades en sanitat perquè "atempten contra els drets socials bàsics" 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid