Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Diverses candidatures del Vallès rebutgen el retard en la construcció de l'Hospital comarcal

 Representants de l'Alternativa d'Esquerres per Badia, del Compromís per Cerdanyola, del COP-Compromís per Ripollet, de l'Entesa de Sabadell i l'Esquerra Alternativa per Barberà van convocar ahir 14 de març un roda de premsa per reivindicar la construcció immediata del nou Hospital Ernest Lluch, considerant el nou retard com d'inadmissible.

Per les CAV que han convocat l'acte, el resultat de la recent reunió dels alcaldes i alcaldessa de Cerdanyola, Montcada, Ripollet i Barberà del Vallès amb el Conseller de Sanitat, Sr. Boi Ruiz, motivada per la data de construcció del nou hospital, no pot ser més decebedor.

15/03/2011 22:00 Política
Segons han informat els propis alcaldes i alcaldessa, la construcció del nou Hospital Ernest Lluch pateix un nou retard, i aquesta vegada sense posar-hi cap data pel inici de les obres.

Per aquestes candidatures de les CAV "és inadmissible aquest nou retard, que no fa més que endarrerir una altra vegada la seva posada en funcionament, aquesta vegada sense cap compromís clar."

Cal recordar que l'hospital s’havia de començar a construir l’any 2008, en un primer calendari, i més endavant l’any 2011. En aquest sentit, també han recordat que l’Hospital Taulí, centre de referència per la zona, pateix des fa temps un col·lapsed 'usuaris i de servei.


En aquesta roda de premsa es va criticar la posició que han adoptat els alcaldes socialistes de Ripollet, Cerdanyola, Montcada i Barberà del Vallès, que ara manifesten sentir-se “decebuts” per la resposta del Conseller de Sanitat, ja que v"an ser ells els primers en endarrerir la posada en marxa del nou hospital amb el disseny d’una operació d’especulació urbanística que, amb l’excusa d’obtenir terrenys gratuïts pel nou hospital, va suposar requalificacions de terrenys, la possibilitat de construir centenars d’habitatges en terrenys que tenien un escàs aprofitament per a la construcció, i uns anys d’endarreriment en la posada en marxa de l’hospital."


Els representants d'aquestes candidatures d'esquerres van reclamar "la immediata construcció d’aquest nou equipament sanitari tan necessari per la nostra comarca. Les directrius sobre infraestructures sanitàries precisen que per una població com la que tenim cal un nou hospital. A la vegada encoratgem la ciutadania a continuar mobilitzant-se, amb més força encara per reclamar el nou hospital ja!"

 

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid