Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Rebuig al tancament de TV3 al País Valencià

 Continuen les concentracions i el suport polític a les emissions de TV3 al País Valencià. Per una banda, el portaveu de Compromís a les Corts Valencianes ha presentat una proposició no de llei perquè el parlament es pronunciï a favor de les emissions de TV3 al País Valencià. Ahir es van realitzar concentracions de protesta a la Ciutat de València i a les universitats, a Gandia, a Nules i a Pego. Fins i tot el PP de Castelló ha votat a favor de la recepció de TV3.

El SEPC va concentrar ahir dos-cents estudiants a la Facultat de Filologia de la Universitat de València amb el lema de "No a la censura, sí a la cultura: llibertat d'expressió, llibertat d'informació". Aquest vespre hi haurà protestes en defensa de l'emissió de TV3 al País València a Xàtiva i a Sueca.

25/02/2011 15:01 Llengua

El text presentat pel Comprimís a les Corts Valencianes reclama que es puguin rebre canals d'altres comunitats i que el senyal de RTVV també arribi amb normalitat a la resta de territoris. La proposició no de llei insta les Corts a pronunciar-se a favor d'una televisió sense fronteres que permeti la reciprocitat entre TVC i RTVV.

Ahir al vespre Centenars de manifestants van reivindicar davant les Corts Valencianes el restabliment de les emissions de TV3 al País Valencià. Durant la convocatòria, a càrrec de diversos col.lectius i partits, els manifestants van demanar la dimissió de Camps amb consignes en defensa de la llengua i de la cultura catalana i el rebuig envers el president de la Generalitat i membre del PP Francisco Camps.

Per una altra banda, seguint la convocatòria del SEPC dos-cents estudiants es van concentrar ahri a la Facultat de Filologia de la Universitat de València. La concentració portava el lema de "No a la censura, sí a la cultura: llibertat d'expressió, llibertat d'informació". Una concentració que es va repetir a l'Escola Politècnica Superior de Gandia, a la plaça Major de Nules, i a la plaça de l'Ajuntament de Pego.

Aquest rebuig envers el tancament de TV3 es va fer sentir dijous a la comarca de la Plana: els tres grups municipals de Castelló van aprovar una declaració institucional en favor de les emissions, presentada pel PSPV i pel Bloc i que va comptar fins i tot amb el suport del PP. El text que també ha estat votat pel partit consevador castellonenc proposa que els governs valencià i català  arribin a un acord de reciprocitat entre els canals de TVC i els de RTVV. El text també reclama al govern espanyol que no veti la ILP Televisió Sense Fronteres i que habiliti un nou canal múltiplex per a poder rebre TV3. Aquest resolució institucional s'afegeix a una de molt simiar que ja va ser aprovada fa pocs dies per la Diputació de Castelló.

 

 Per saber-ne més:

Concentració a la Universitat de València contra el tancament de TV3

Les xarxes socials marquen l’agenda dels mitjans en la cobertura de l’apagada de TV3

La CUP impulsa la lluita de protesta contra el tancament de TV3 al País Valencià

Continua el clam popular arreu de la nació per veure TV3 al País Valencià

Que què tenim? Senyal de país 

La 42a Renovació de la Flama de la llengua catalana esdevé un clam contra el tancament de TV3

Mobilitzacions al País Valencià a favor de TV3

Durant vint-i-quatre hores Llibertat.cat no emetrà cap informació

{youtube}W4KEnn7qF1A&feature{/youtube}

{youtube}KWrnkXso--s&feature=related{/youtube}

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid