Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Campos serà la seu de l'Acampallengua 2011

El municipi de Campos (Mallorca)  acollirà l’acte els dies 16 i 17 d’abril

Joves de Mallorca per la Llengua ha enllestit aquest cap de setmana les reunions pertinents per a establir definitivament el poble que enguany acollirà l’Acampallengua. Recordem que l’Acampallengua és una gran trobada juvenil que es fa en cada edició a una població diferent de Mallorca, i que inclou tot tipus d’activitats culturals, un innegable to reivindicatiu, i, com no podia ser d’altra manera, molta música.

 

22/02/2011 10:33 Cultura
Campos ha estat el municipi que més esment i il·lusió ha posat perquè aquest acte que reuneix tot el jovent de l’illa es dugui a terme enguany al seu poble. Aquest edició, que és ja l’onzena, seguirà amb la línia de les anteriors incorporant, com sempre, novetats que s’adeqüin als nous temps i a les necessitats dels joves.

Serà una Acampallengua amb molta reivindicació, música, activitats, festa i cultura. Ara per ara, els Joves de Mallorca per la Llengua comencen amb els preparatius i el muntatge dels tallers, concerts, xerrades i altres activitats per tal que aquesta Acampallengua sigui tot un èxit com ho han estat les que s’han dut a terme fins aleshores, fet que ha ajudat a consolidar aquesta festa com una de les més importants dels territoris de parla catalana.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid