Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP descarta un pacte amb Esquerra a Girona

El model de ciutat i la manca de renovació per part dels republicans, els principals esculls. A més a més, la  CUP de Girona fa una crida a sumar esforços al voltant de la CUP.

La CUP de Girona ha descartat definitivament arribar a un acord amb Esquerra per presentar-se a les eleccions municipals del mes de maig. La CUP considera 'difícilment conciliable' el seu model de ciutat i la manera de governar que defensen amb la proposta d'Esquerra per a la ciutat, plasmada durant els quasi 8 anys que fa que els republicans són al govern municipal.

18/01/2011 12:37 Política

També precisa, que Esquerra formi part de l'actual equip de govern, sumat al fet que la llista dels republicans sigui encapçalada per dos ex-alts càrrecs del govern català, com ho són Palmada i Martinoy, impedeixen que Esquerra pugui esdevenir un ‘agent del canvi i renovació’ que necessita la ciutat, segons la CUP.

Crida a sumar esforços al voltant de la CUP
En aquest sentit, la CUP ha fet una crida a totes aquelles persones, entitats i formacions polítiques que puguin ser properes al projecte polític i als objectius programàtics de la CUP a sumar esforços amb la candidatura. Així, la CUP ha fet pública la voluntat de conformar una llista àmplia i que aplegui el màxim de sensibilitats del món de l'independentisme, l'ecologisme i les lluites socials i veïnals, i que pugui esdevenir el motor d'un canvi profund en la forma de fer política i d'entendre la ciutat. Amb aquesta intenció, la CUP anuncia que durant les properes setmanes farà una ronda de contactes amb diferents sectors polítics i socials de la ciutat per mirar d'arribar a acords.

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid