Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Organitzacions de l'EI del País Valencià se sumen a la vaga general

En el context actual de retallades socials i reformes laborals, algunes organtizacions de l'Esquerra Independentista del País Valencià han anunciat aquest dilluns que "aposten fermament per fer d'aquesta vaga general l'inici d'una mobilització popular per acabaramb totes les imposicions i retallades a la dignitat de la classe treballadora catalana".

Davant la convocatòria de vaga general del proper 29 de setembre, la COS, la CAJEI, Endavant, Maulets i el SEPC del País han denunciat en roda de premsa que la reforma laboral aprovada "és l'agressió més gran dels últims 30 anys cap a les condicions devida de la classe treballadora catalana".

27/09/2010 22:19 Laboral

Així mateix, asseguren que les polítiques neoliberals planejades pel FMI i la UE com a resposta a la crisi del sistema capitalista "es basen en reduir els drets socials i la qualitat de vida de milions de treballadores". També consideren que amb aquesta crisi "s'ha fet evident que ens és més necessari que mai, per als i les treballadores delnostre país, un Marc Nacional de Relacions Sociolaborals dels Països Catalans des d'on poder decidir democràticament la sortida a la crisi i el sistema econòmic a construir d'ara endavant".

Malgrat tot, aquestes organitzacions afirmen que amb una vaga general no n'hi ha prou per tirar enrere la reforma laboral i les altres retallades socials dictades per l'FMI i la UE, i executades pels governs espanyol i francès. Ara bé, "només amb la lluita diària i organitzada podrem fer front a aquestes agressions i avançar cap a una vertadera democràcia política, econòmica i social".

Per saber-ne més:

29-S: Els Països Catalans en vaga general

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid