Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"Assemblea 26S" aplega un centenar de persones a Mataró per preparar la Vaga General

Dissabte passat es va fer una acció informativa al centre comercial Mataró Park on també es va denunciar que a la direcció del supermercat Alcampo d'haver amenaçat al seus treballadors amb descomptar-los 120€.
 
Malgrat la pluja, un centenar de persones es van reunir ahir 26 de setembre a la Plaça Santa Anna de Mataró per encarar la Vaga General del 29 de setembre i per valorar quines possibilitats hi ha d’articular un espai que vagi més enllà de la data fixada per les centrals sindicals majoritàries i de la Reforma Laboral

27/09/2010 11:40 Laboral
En aquest sentit, van sorgir diverses propostes dels diferents sindicats, col·lectius i persones a títol individual que pretenen que l’aturada del 29 sigui secundada per totes les veïnes del Maresme que se sentin cridades a fer-se seva aquesta data. Entre aquestes propostes destaca la convocatòria d’una segona assemblea el proper 16 d’octubre a una ubicació encara per confirmar.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid