Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Anuncien la mobilització del 29S a Vic deixant fems a la Cambra de Comerç

Un grup d’associacions convoquen una manifestació a Vic el 29-S. Ho anuncien tot deixant un grapat de fems a la porta de la Cambra de Comerç.
 
Tot un seguit d’entitats i col·lectius han anunciat aquesta tarda la convocatòria d’una manifestació per al 29 de setembre, en el marc de la vaga general contra la reforma laboral. La protesta sortirà a les 12 del migdia de la plaça de l’Estació de Vic. El lema serà “Rebentem el capitalisme! Autogestió obrera!”
 

24/09/2010 21:53 Laboral

Convoquen la manifestació diferents col·lectius, associacions i sindicats alternatius presents a la comarca: la CGT-Correus Osona, la Torratxa, la Coordinadora de l'Esquerra Independentista d'Osona, l'Associació Pau i Solidaritat, la Coordinadora Antifeixista d'Osona, Casal La Traca de Tona, Casal Popular Boira Baixa, CSC-Intersindical i la CUP. Els convocants han elaborat un manifest que encara està obert a noves adhesions.

‘Menjeu-se la merda de la crisi’

Per donar a conèixer la convocatòria, les entitats han escollit un sistema del tot original. Primer, han convocat als mitjans de comunicació al Sucre de Vic, on s’hi han presentat una desena de membres dels diferents col·lectius. Un cop allà, han pujat al primer pis i han deixat un bon pilot de fems al davant de la porta de la Cambra de Comerç, entitat símbol del capitalisme, segons els convocants. A sobre del “regalet”, hi han deixat una petita pancarta on es podia llegir “Menjeu-se la merda de la crisi”. Les noies de l’oficina de la Cambra de Comerç, tot sorpreses quan han vist els fotògrafs, han corregut a amagar-se on han pogut.

L’escenificació ha continuat a l’esplanada del davant de l’edifici del Sucre, on els convocants han llegit un manifest i han desplegat una pancarta amb el lema de la manifestació.

 

Font: Osona.com

 

Per saber-ne més:

29-S: Els Països Catalans en vaga general

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid