Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Tres persones s'encadenen a la seu del PSC de Lleida en contra de la reforma laboral

Tres membres de l’Assemblea Ciutadana "Que la crisi la paguin els rics" s’han encadenat aquest dijous a la tarda a la seu del PSC de Lleida per protestar contra la Reforma Laboral en un acte encaminat a preparar la propera Vaga General del 29 de setembre.

Acompanyats per unes trenta persones, els encadenats han estat més d’una hora a les portes de la seu dels socialistes lleidatans fins que la Guàrdia Urbana i els Mossos els han fet fora després de tallar les cadenes amb les que s’han lligat. Els tres activistes han estat identificats.

24/09/2010 03:37 Laboral

cadenat1pHa estat just en aquest moment quan s’han viscut minuts de tensió perquè els manifestants han denunciat “una desmesurada pressió policial per la forma en què els cossos de seguretat han començat a demanar identificacions no només els encadenats sinó també a manifestants que donaven suport a l’acció”. Durant l’acte en que nombrosos vianants han recolzat la protesta s’han cridat consignes com “contra el capital Vaga General” i crítiques a actuals dirigents socialistes lleidatans que durant la transició van defensar la lluita sindical. Alhora, s'ha fet difusió de la convocatòria de la manifestació del 29-S, que sortirà del Campus de Cappont de la UdL a les 18h i que inclourà un bloc anticapitalista.

Aquesta és una acció més de l’Assemblea ciutadana “que la crisi la paguin els rics” creada a Lleida durant la passada primavera amb la voluntat de reunir esforços en el rebuig a les polítiques lliberals i a les retallades socials. Una assemblea que va anar creixent després d’organitzar abans del passat estiu vuit cacerolades davant la seu del PSC a Lleida.
 
 
{youtube}g22WWkFoLqc&{/youtube}
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid