Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Intersindical-CSC i l’Espai Jove presenten nou material per resoldre els dubtes sobre el 29-S

La Intersindical-CSC i l’Espai Jove han publicat nous materials per animar a participar a la protesta i sobretot per resoldre tots els dubtes que la jornada de la Vaga General pot suscitar.

Per una banda, la Intersindical-CSC presenta un full sobre els aspectes tècnics de la vaga, com el concepte de no ocupació dels centres de treball, les atribucions del comitè de vaga, el funcionament dels piquets, els serveis mínims o les repercussions salarials i de cotització de seguir l’aturada. Per altra banda, l’Espai Jove ha fet públic un document més pràctic i dirigit al jovent treballador, però també al conjunt d’empleats/des dels Països Catalans.

18/09/2010 12:21 Laboral

Així com els motius de fer vaga, les conseqüències que té, les accions que l’acompanyaran, com actuar davant possibles represàlies, com poden participar aturats/des, estudiants i temporals i com seguir amb les mobilitzacions. 

Igualment, a l’apartat corresponent del bloc del sindicat es poden consultar la resta de materials editats, entre els quals els motius que ens mouen a convocar la vaga.

Per saber-ne més:

29-S: Els Països Catalans en vaga general

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid