Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Reus presenta una moció amb l'objectiu que l'Ajuntament es posicioni a favor de la vaga

Convoca un xerrada el proper dimarts 21 a les 8 del vespre a la Sala d'Actes del Centre de Lectura sobre la Reforma Laboral i explicant els motius de la Vaga General.
 
Avui al migdia, un representant de la CUP de Reus, Xavi Milian, i un representant del sindicat CGT, Joan M. Rosich, han instat a l'alcalde de Reus, Sr. Lluís Miquel Pérez Segura, i a la resta de grups municipals, a debatre en el proper Ple Municipal de l'Ajuntament de Reus, una moció de suport a la vaga general convocada pel proper 29 de setembre.

14/09/2010 17:17 Laboral
La moció (que us adjuntem en aquest correu) insta a l'Ajuntament a realitzar quatre accions:
1.- Donar suport a la convocatòria de vaga general del 29 de setembre.
2.- Instar el govern espanyol a derogar la Reforma Laboral
3.- Instar el govern espanyol a canviar l'orientació de les polítiques econòmiques i socials per fer front a la crisi. Entenent aquest canvi, com el canvi de les polítiques que retallen els drets socials i laborals de les classes populars a una política que afavoreixi aquests drets i crei ocupació estable i treball digne.
4.- Comunicar al govern espanyol, als grups parlamentaris del Congrés i el Senat i a les organitzacions sindicals convocants d'aquesta vaga el present acord.

La CUP de Reus i la CGT, conjuntament, amb diferents col·lectius de l'Esquerra Independentista i altres sindicats com IAC i CoBas, tant de Reus com de Tarragona, estan treballant conjuntament en la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa, en la convocatòria de Vaga General del 29 de setembre.
 
Per saber-ne més:
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid